Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Jaartrofee STB 2021 /Locaal maatschappelijk doel

Op zaterdag 4 september staat de wisselbeker weer klaar voor de Jaartrofee Stableford 2021: wie neemt hem over van de Winnaar 2020, Wim van Winden? 

We combineren deze wedstrijd weer met het sponsoren van een regionaal gebonden goed doel. 

De winnaar van de dag mag danwel zelf zo'n doel kiezen, of uit de onderstaande lijst met onze suggesties er eentje selecteren:  

> Leontien Huis, ZevenhuizenEen veilige en warme en inspirerende plek in Zevenhuizen voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. 

> Stichting Leergeld Hollandsche IJssel: Helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar waarvan de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120% van het wettelijk sociaal minimum. Denk hierbij aan: een fiets voor kinderen die naar het VO gaan, een laptop, kosten schoolreis, etc. 

> Voedselbank Capelle a/d IJssel of Nieuwerkerk a/d IJssel: In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Deze gezinnen hebben vaak niet genoeg financiële middelen om aan de basale levensbehoeften zoals voedsel, kleding e.d. te voldoen. De Voedselbank wil gezinnen die in deze omstandigheden leven, een steuntje in de rug bieden door wekelijks een voedselpakket te leveren. 

 > Stichting Pallieter: Pallieter zet zich in voor meer kwaliteit van leven van ernstige, ongeneeslijk dan wel chronische zieke kinderen en kinderen met een beperking. Realisatie bijvoorbeeld kinderhospice in Capelle a/d IJssel. 

> Joost Luiten Foundation: Kinderen met een afstand tot de golfsport in staat stellen (vaker) te golfen. 

 Doe mee!: inschrijven kan nog tot 27/8! (Inschrijfgeld €5,=)

Groet van de WECO.


Ga terug