Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Met dank van de Voedselbank!

05/09/2024
Lees verder

Dames finale Eclectic 2024: verslag

04/09/2024
Lees verder

Overlijden Kees Vendrig

01/09/2024
Lees verder

'Foto van de maand’ verandert!

29/08/2024
Lees verder

Foursome Clubkampioenschap 2024 – verslag

28/08/2024
Lees verder

SUNday FUNday zondag 4 augustus! Wie helpen mee?!

15/07/2024

Sunday FUNday zondag 4 augustus! Wie helpen mee?!

Elke eerste zondag van de maand gedurende de zomer verzorgt Golfbaan Hitland samen met de Golfacademy, Golfclub Hitland en HIT Eten & Drinken een supergezellige open dag!

De bezoekers zijn niet allemaal bekend met de golfsport. Er zijn ook veel families met kinderen aanwezig. Het programma is tussen 13.00 en 17.00 uur.

Vanuit Golfclub Hitland hebben wij activiteiten bedacht om de bezoekers kennis te laten maken met de golfsport en met wat de Golfclub in petto heeft.
Bij de vorige FUNday SUNday hebben wij een kleine putting wedstrijd met leuke prijzen georganiseerd. Dat was een succes en dit zullen wij deze keer ook organiseren, maar nu op een wat kleinere schaal.

Ook denken wij er aan om op de par 3 baan een kleine groep mee te laten lopen op een of twee holes om de verschillende aspecten van het golf spelen op een baan te demonstreren. Wij zullen ook een eigen plek hebben bij het golfhuis waar wij vragen kunnen beantwoorden en informatie over de golfclub kunnen geven. Allemaal leuke activiteiten waar wij als Golfclub hopen interesse en (potentiële) nieuwe leden kunnen aantrekken.

Wij hebben voor de activiteiten wel mensen nodig die de verschillende activiteiten kunnen bemannen. Wij willen allemaal dat de Golfclub wat meer leden krijgt en dat gaat natuurlijk niet zonder de inzet van de leden bij dit soort activiteiten.
Meld je a.u.b. zo spoedig mogelijk aan om te assisteren op zondag 4 augustus zodat wij als Golfclub de bezoekers van de open dag een leuke dag kunnen geven! Je kunt aangeven tussen welke tijdstip je kan meehelpen en elke hulp is welkom.

Het recreatieschap is bereid om een kleine compensatie te verstrekken aan de vrijwilligers voor de dag. In welke vorm is nog niet afgesproken.

Aanmelden kan via secretariaat@golfclubhitland.nl en geef dan ook aan wanneer tussen 13:00 en 17:00 (ook een paar uur is welkom) je wilt meehelpen en ook eventueel bij welke activiteit. Ook als je bij één van de andere komende SUNday FUNdays mee wilt helpen horen wij dat graag.

Het Bestuur
Communicatie, Stefan Westerling